torsdag 18 april 2013

En skummpig bussresa

En lång resa har vi haft. Utan aircon och tillgång till ordentlig toalett, på en skummpig väg känns resan lång. Men med de sköna fåtöljeliknande sätena och gott sällskap känns de så här nu efteråt inte så farligt.

Nu är vi i Bangkok. Mamma pappa Daniela och Ossian är på kinesiska ambassaden för att söka visum medan jag och Oscar har haft en timme eller två på köpcentrum, i aircon med fika och trevliga saker att titta på. Sov inte mycket inatt så de passa Oscar på att göra på min axel nu också.

Om någon timme åker vi till Nahon Sawn. Där kommer vi spendera tre nätter. Den 22 april tar vi bussen tillbaka till Bangkok, hoppar på ett flyg och landar i Kuala Lumpur runt 20.00 lokal tid. Där har vi tre nätter då vi ska hinna med att se träffa flera vänner och vänners vänner som är intresserade av att titta idéen om att expandera vår choklad bussines till Malayzia. Ett sätt för dem att skapa en riktig pension, som är svår att annars skapa i den här delen av världen. Vi ska också försöka hinna med att se lite av den otroliga huvudstaden.

Den 25 april flyger vi tillbaka till Krabi och tar bussen hem till Lanta. Så har vi hela sju dagar att bara slappa på innan vi den 3 maj tar den spännande tåg redan från Trang till Bangkok. Tar ca 12 timmar och ger en mycket bra bild av den thailändska vardagen. Tre nätter i Bangkok och sen lyfter flyget 7.15 måndag den 6 maj.

Vi njuter till fullo!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar